Skal du til kostumefest?

Comments (0) Livsstil

kostumefest

Kostumefester bliver mere og mere populære – og nej ikke kun blandt børn til fastelavn eller Halloween. Mange voksne mennesker nyder også at kunne klæde sig ud – og for en enkelt aften påtage sig en helt anden rolle og look. Men hvordan finder man på kostumer med stil? Og hvor kan de i så fald købes? Det kan du blive meget klogere på i de næste afsnit.

Det gennemførte kostume med stil

Mens vores børn typisk synes det er sjovt at klæde sig ud som Disney prinsesser eller action helte, så har voksne mennesker typisk en lidt anden idé om, hvad der er smart og moderne.

Måske festen har et tema, et meget anvendt et er ”kendte par gennem tiderne” – en oplagt undskyldning for at klæde både dig og din bedre halvdel sjovt og festligt på. I denne sammenhæng er Google din ven, hvis fantasien svigter. Søg for eksempel på ”kendis par” og få hurtigt en masse brugbare resultater. Det kan være alt fra ”Brad & Angelina” til ”Sonny og Cher” og forhistoriens ”Romes & Julie”. Kig med fordel på masser af forskellige billeder af det valgte par, så du/I kan efterligne det looks til perfektion med stilede kostumer – både i form af frisure, tøj, sko og måske endda gangart og talemåde. Tjek også gerne op med de andre gæster, hvad de kommer som, så ikke alt for mange næsten identiske par dukker op til festen – det tager trods alt lidt af det sjove.

Brug dine kreative evner

Kostumefester er nok ikke det vi danskere går mest til, derfor er det også de færreste som ligefrem har færdige kostumer liggende, der bare venter på at blive brugt. Når du først har valgt tema, så se hvad du kan bruge i garderoben til dit kostume. Lån også gerne af venner, veninder og familie – du vil med garanti blive overrasket over hvor mange brugbare ting, folk rent faktisk har liggende.  Slå også med fordel vejen forbi de lokale genbrugsbutikker, her kan gemme sig mange perfekte supplementer til dit kostume. Har du lidt håndsnilde, kan du også gå i gang ved symaskinen og kreere et helt gennemført look.

Hvor kan man købe stilede kostumer?

Er du eller din kæreste ikke de helt store ”gør det selv” kreative sjæle, så kan man heldigvis også købe færdiglavede kostumer. Udvalget er klart størst online, hvor du kan finde stort set et hvert look du måtte drømme om – i hvert fald for en aften. Tag en aften ud af kalenderen, sæt jer foran computeren og lad så den store kostume jagt begynde. Husk på det skal være sjovt og ikke blot en sur pligt, der hurtigst muligt skal overstås. Vurder også om I skal bruge fulde kostumer fra top til tå altså med både paryk, briller, tøj og sko – eller om I kan nøjes med enkelte elementer og så fuldføre looket med ting fra jeres egne garderober. Jo mere gennemførte I er, jo sjovere bliver selve festen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *