Køb det rette tøj før du skal på date

Comments (0) Mode

date

Når du har en dating profil og har fundet et potentiel match for en kæreste, etableres den indledende kontakt digitalt ved hjælp af en dating side. I har mulighed for at lære hinanden kort at kende her, førend det er tid til at mødes ansigt-til-ansigt. Uanset alder og køn er dette første møde forbundet med både spænding og nervøsitet, da man ønsker at gøre et godt indtryk.

Herunder kan du finde inspiration til, hvordan du kan købe det rette tøj, før du skal på date.

Værdien af et godt forhåndsindtryk

Uanset hvor mennesker mødes, er udseende og fremtoning de første parametre, vi baserer opfattelser af hinanden på. Netop tøj og påklædning udgør en stor del af vores samlede indtryk af et andet menneske. Når det handler om dates, er dette førstehåndsindtryk særlig betydningsfuldt.

Selvom du fra den digitale kontakt har fået et indtryk af din dates personlighed og adfærd, spiller det fysiske indtryk fortsat en vigtig rolle.

Videnskabeligt er det dokumenteret, at du har 7 sekunder til at gøre et godt førstehåndsindtryk på et andet menneske, du møder for første gang.

I denne forbindelse skal dit tøj afspejle og komplimentere din personlighed.

Sådan finder du det rette tøj

Tøjet er den primære del af vores fremtoning overfor andre, og mange har en personlig stil, som afspejler deres personlighed. I forhold til dates vil det være oplagt at bruge netop påklædningen til at fortælle din date om dig selv og din livsstil.

Den bedste måde du kan gøre et godt indtryk på, er ved at være dig selv. Derfor handler det om at finde tøj, som du føler dig godt tilpas i. Din adfærd vil ubevidst afspejle ubehag, hvis du ikke befinder dig afslappet i det tøj, du bærer. Dette kan påvirke interaktionen med din date, da din opmærksomhed vil blive forstyrret af fysisk ubehag.

Det er samtidig vigtigt, at din type af dit tøj passer til lejligheden og situationen for din date. Skal du på en aktiv date på en skøjtebane f.eks., skal dit tøj være anvendeligt til fysisk aktivitet. På samme tid er det også vigtigt ikke at være på fint klædt på.

”Casual tøjstil” betegner meget godt den stil, du skal gå efter for at finde det rette tøj til en date.

Dette dækker over elegant tøj, som samtidigt sidder godt på kroppen. Det kan f.eks. være skjorter, blazer, jeans, t-shirts, bukser med pasform m.fl.

  • Vælg tøj som typemæssigt er behageligt for dig at bære
  • Lad tøjet afspejle din personlighed og livsstil
  • Sørg for at typen af tøj matcher situationen for din date (café, gåtur, fysisk aktivitet osv.)
  • Gå efter den klassiske tøjstil hvor der er balance mellem elegant tøj og tøj, som samtidig er behageligt at have på
  • Dit tøj må ikke overskygge din personlighed
  • Hellere bære lidt for afdæmpet og casual tøj fremfor for vovet

Samlet set er det vigtigt, at du køber tøj, som lader din personlighed skinne igennem og få opmærksomhed. Dit tøj skal komplimentere og støtte op omkring det menneske, du er.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *