Find det ur, der klæder dig bedst

Comments (0) Mode

dame-ur

Som mand er et ur nok den vigtigste del af hans tilbehør. Det skal reflektere hvilken slags mand han er, og er ofte en af de få ting man næsten er nødt til virkelig at bruge nogle penge på. Et ur skal trodsalt helst være et man højest køber hver femte år. I nogle familie går det endda så vidt at ure ikke er noget man køber, men noget man konsekvent arver.

Men står du nu alligevel overfor snart at skulle købe et ur, eller har du blot tænkt over det i lang tid, så er det ingen overraskelse hvis du er i tvivl om hvilken slags du skal få til dig selv. Det kommer jo trodsalt an på så mange forskellige faktorer. De to mest dominerende værende det praktiske og det moderigtige.

Er ure og hvilket der vil klæde dig bedst noget du gerne vil gøre dig klogere på, så læs endelig denne artikel til vejs ende.

Til manden på farten

Er du en mand med en travl hverdag, og finder man dig oftest i en nystrøget skjorte, så kommer det nok ikke som nogen overraskelse for dig at det er et mere moderne ur du burde kigge på. Her tales der om sølv metal, enten sofistikerede visere eller et stilrent digitalur.

Vil du virkelig moderniseres, kunne du overveje om det burde være tid til at investere i et smartwatch. Et smartwatch er i korte træk en mobil til dit håndled. Du vil kunne modtage beskeder, alarmer, notifikationer, tjekke din kalender, dine e-mails og meget mere via dit smartwatch. Og så kan du selvfølgelig hele tiden se hvad klokken er.

Så er du typen, der ofte tager dig selv i at trække mobilen op og ned ad lommen, kan du løse dette problem, ved blot at spænde den fast til dit håndled.

Til en af hverdagens helte

Er hele den nye teknologiske verden et mysterium for dig og går du i den mere afslappede og slidte stil, så er det måske ikke ligefrem det skinnende sølv metal ur det ville passe bedst til dig. Oplagt for dig ville i stedet være et gammeldags viser ur, med en læder rem. Læderet kan både være sort og brunt, og det kommer til at få en rigtig fed slidt effekt gennem tiden – den samme slags stil som resten af dit tøj højst sandsynligt bære præg af.

Selv hvis du er bedst til klokken i digitaltid, kan du afbalancere det moderne look med lige præcis en læderrem, der stadig vil give uret det ’genbrugsagtige look du leder efter.

Leder du kun efter et armbåndsur af praktiske årsager og går du så ofte i langærmede at man aldrig ville se uret alligevel, så er det selvfølgelig mest det praktiske du skal holde øje med. Har du synsbesvær eller bruger briller skal du huske at tjekke om urskiven vil være klar nok for dig at aflæse, og har i baghovedet at du skal kunne aflæse det både med og uden dine briller skubbet op i panden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *