Sådan får du råd til nyt tøj

Comments (0) Tøj

arbejdstøjet

Vi har alle sammen oplevet det på et eller andet tidspunkt: der mangler nyt tøj i garderoben, men pengepungen er ikke helt enig. Det kan både være, hvis dit gamle tøj er ved at være slidt, hvis du skal til årets familiefest, eller måske har du bare set et par super fede bukser, du ikke kan leve uden. Heldigvis er der flere muligheder for at skaffe pengene, du mangler – og det behøver ikke koste dig alverden.

Arbejd for pengene

Hvis du har brug for et mindre beløb til tøjindkøb, er det en god mulighed at udføre småjobs for folk, der ikke har tid eller lyst til at gøre det selv. Du kan fx slå græs, vaske trapper eller gå tur med hunden. Er du god til børn, kan du også tilbyde børnepasning, når forældrene har brug for et par frie timer til at tage i biografen. Du tjener ikke millioner på denne måde, men hvis du bare lige skal have råd til en ny jakke eller et par fede sneakers, kan det godt betale sig at sætte en seddel op i dit lokale supermarked, hvor du tilbyder din hjælp. Du kan også dine spørge venner og din familie, om de har nogle praktiske opgaver, du kan udføre for dem mod betaling.

Sælg ud af dine ting

Mange af os når at akkumulere en hel del ting i løbet af årene, og hvis du giver dig tid til at sortere, har du sikkert et eller andet, du kan sælge. Det kan være den ekstra tablet, et fjernsyn der alligevel står i kælderen eller måske tøj, som du ikke bruger mere, selvom det stadig er i fin stand. Sørg for at oprette salgsannoncer, som klart og tydeligt præsentere tingen, du vil sælge, og fastsæt prisen på et rimeligt niveau, så du hurtigt tiltrækker interesserede købere. Genbrug er blevet moderne, så hop på bølgen, og nyd de økonomiske fordele!

Tag et hurtigt lån – men kun hvis du kan betale tilbage

Hvis du står og mangler penge nu og her, kan det være fristende at tage et kviklån. Det er dog meget vigtigt, at du tænker dig om inden. Ellers kan renterne let komme til at koste dig langt mere end dit nye tøj. Såfremt du med sikkerhed ved, at du har mulighed for at betale pengene tilbage hurtigt, kan kviklån i nogle tilfælde betale sig.

Der er låneudbydere, der tilbyder den første måned rentefrit for nye kunder, så hvis du mangler pengene midt på måneden, kan disse være en mulighed – men det kræver, du er sikker på, at du får nok i løn den efterfølgende måned til at betale lånet tilbage. Det er også meget vigtigt, at du læser betingelserne for lånet, inden du optager det, så du er klar over, hvad du går ind til. Er du ikke sikker på, om et kviklån er en god løsning for dig, så giv dig ekstra tid til at overveje det. Der findes altid andre muligheder i første omgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *