Guide: Find det rigtige designerur til dig i dag

Comments (0) Mode

Armbåndsur ligger på bord og reflekterer

Det kan være en svær verden at finde det helt rigtige designerur i. Der er flere og flere modeller, du kan vælge til eller fra, og teknologien i dem bliver ved med at blive forbedret og finpudset. Nye funktioner og nye design dukker hele tiden op på markedet, så hvordan finder du nogensinde ud af, hvilket designerur, der passer bedst til dig? Frygt ej, det er ikke så svært, som det lyder. Læs videre i vores guide her med tre gode råd til, hvordan du vælger dit designerur.

Match uret med dit tøj

Hvis der er store uoverensstemmelser mellem dit tøj og dit ur, kan det være, at du skulle overveje at skifte tøjstil eller undersøge, om du kan matche dem på en bedre måde.

Det kan se en smule dumt ud med et stort og fremtrædende designerur, hvis du for eksempel har et tætsiddende jakkesæt på. Det kan til gengæld være fedt med samme tøj, hvis du køber et, der ikke er lige så stort og maskulint, men nærmere fint og mere feminint. Husk på, at remmen har en ret stor betydning for, hvordan helhedsindtrykket af dine arme er. Uanset om du har lange eller korte ærmer, vil din udsmykning på håndleddet altid være sigende, om du har god eller dårlig tøjstil.

Undersøg din stil

Måske har du en meget formel stil, hvilket passer godt ind i et professionelt miljø på arbejdspladsen. Der vil det klart kunne anbefales af mange, at ens designerur passer til netop den stil. Andre gange kan det godt være, at du måske skal i byen eller være til fester eller på stævnemøder, og der kan det være en god idé med en mere nedtonet stil, som ikke skriger seriøsitet. Overvej også, hvilket image du gerne vil sende ud i verden. Designeruret er mandens svar på smykket, og det er altså ikke længere bare en måde, du kan holde øje med, hvad klokken er slået, og hvornår der er frokost – nu er det et symbol på status, klasse, magt og personlighed. Du bør undersøge, hvad du gerne vil fortælle med din beklædning, og du må huske på, at det ikke kan udelukkes, at man ikke behøver at fortælle noget.

Til gengæld er der nogle gange, hvor en beklædningsgenstand eller stil fortæller noget til omverdenen, uanset om det er din vilje eller ej.

Har du specielle krav?

Mange nye designerure er vandtætte. Hvis du lever en vild og aktiv livsstil, kan det være en fordel at finde ud af, præcis hvad og hvor meget dit nye indkøb skal kunne holde til.

Hvis du bor tæt på en pool eller en strand, kan det være en god ide for dig at investere i vand- og sandtæthed, så du ikke får nogle uheldige oplevelser.

Nogle designerure kan også have forskellige teknologiske funktioner, der gør det muligt for dig at parre og synkronisere dem med din mobiltelefon, og du kan med fordel undersøge, om de vil være noget for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *