Gode ideer til kostumefesten

Comments (0) Tøj

Tre kvinder har masker på til kostumefest

Har du inviteret dine venner til kostumefest hos dig? Det er altid fedt at holde fester, og endnu federe er det faktisk, hvis det kan blive lidt skørt, og at man også skal dukke op i en sjov og anderledes udklædning.

Om du så vælger, at det skal være en temafest, hvor gæsterne skal dukke op i kostumer, som er valgt ud fra et meget specifikt tema, eller om det skal være en skør hattefest, hvor man kan komme i en sombrero hat eller en keglehat, er selvfølgelig helt op til dig, fordi du holder festen – det vigtigste er bare, at det skal være rigtig sjovt!

Derfor er kostumefester så fede

De fleste, som har prøvet at være til en kostumefest, vil helt sikkert også sige, at det er noget ganske særligt, og en type af fest, som næsten ikke kan blive andet end vellykket. Det at folk har klædt sig ud gør bare, at der er en meget festlig stemning allerede fra starten, fordi folk er mere på.

Når man er klædt ud, har man nemlig mulighed for at sætte sig ind i en anden rolle eller karakter for en aften, og det vil også gøre, at nogle vil åbne mere op og give den endnu mere gas end de plejer, fordi de netop smider alle hæmninger. Så hvis du ikke allerede har prøvet at holde eller være til en kostumefest, så skal det helt sikkert prøves.

Vælg et tema

Når man så skal holde kostumefesten, kan det være en meget god ide at vælge et tema, så folk har noget inspiration til, hvad de skal dukke op i. Udover at det gør det nemmere at vælge kostume, hvis der er et tema, så er det også en måde, hvorpå man kan lave en bedre sammenhæng til festen – både i forhold til selve udklædningen, pynten og den mad/drinks, der bliver serveret.

Her er der mange forskellige temaer, man kan gå med, og det er selvfølgelig sjovt, hvis det stadig er et tema, som giver gæsterne en vis frihed. Det er eksempelvis meget sjovt at lave superheltetema, da gæsterne her kan dukke op som de klassiske superhelte, men de kan også opfinde deres egen superhelt, hvis de hellere vil være lidt kreative.

Lav det til en skør hattefest med en smart sombrero hat

Hvis man gerne vil have, at det skal være en kostumefest, men man faktisk ikke er alt for vild med for meget udklædning, og desuden ved, at vennerne også har det sådan, kan man også bare lave det til en hattefest, hvor gæsterne blot skal finde den skære hat frem.

Det kan nemlig også blive til en rigtig sjov aften, og så kan der eventuelt være en pris til den person, som er iført den sjoveste eller mest unikke hat. Der er nemlig så mange fede hatte, man kan tage på – eksempelvis en sombrero hat, en heksehat eller en bowlerhat. Og hvis du har mod på det, kan du også lave din helt egen, unikke hat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *