Flot hår på en flot mand

Comments (0) Skønhed og wellness

Mand arbejder på computer i jakkesæt

Håret er en stor del af, hvem vi er. Det er ikke noget så mange går og tænker over i hverdagen, men faktisk er håret en stor del af vores selvbillede.

Derfor kan det komme rigtig meget bag på mange, når håret på et tidspunkt begynder at falde af. Det er for mange en naturlig del af det at blive gammel, men det betyder ikke, at det føles naturligt. Mange bliver overraskede og chokerede over, hvordan det kan ændre udtrykket i deres ansigt.

Dog er der faktisk flere måder, du kan løse dette problem på. Der er et stort tabu omkring behandling af hår og diverse parykker, men det er der mange, der vil mene, at der ikke er nogen grund til. Alle har jo ret til at se ud, som de vil.

Undersøg hårtransplantation

Hårtransplantation er enormt tabubelagt. Det er forbundet med mislykkede operationer og løsninger, der ser kunstige ud. Det er i virkeligheden mere et udtryk for, hvor denne teknologi var engang, og ikke så meget hvor den er nu. For der er sket en stor udvikling, siden man først begyndte at transplantere hår.

Man skal huske på, at man kun lægger mærke til en hårtransplantation, når den er gået galt. For går det godt, er den jo næsten ikke til at se. Derfor skal man tænke på, at dem, man så lægger mærke til, må være dem, der har den dårligste kvalitet, og at det kun bliver bedre derfra.

Dog er det faktisk heller ikke altid så dyrt at få lavet en hårtransplantation. Mange tror at det er dyrt om omfattende, men i virkeligheden er det ikke så dyrt. Du kan altså få lavet nyt hår, uden at det koster dig en formue.

Køb en paryk

Parykken er hårtransplantationens forgænger. Den er altså en ældre metode, på godt og ondt. Ligesom med hårtransplantationen, gælder det, at der er nogle dårlige tilfælde, som kommer til at have for meget at skulle have sagt i forhold til resten. En moderne paryk, kan komme i så høj kvalitet, at man tit ikke kan se forskel på den og rigtigt hår.

Til gengæld sidder den jo ikke helt fast på hovedet, og det kan være meget ubehageligt, hvis den fx flyver af i offentligheden. Den bliver også mindre en del af en selv, fordi den netop ikke sidder fast på hovedet. Derfor er der meget en transplantation kan, som parykken ikke kan. Nogle synes dog, at det er meget rart, at du så nemt kan tage den af. Så kan du vælge, hvilken slags hårdag du har.

Accepter naturens gang

At tabe håret er også at tabe ansigt, for det er et tydeligt bevis på, at du er ved at blive gammel. Det er meget forskelligt, hvordan man har det med det, men gennem hele livet er det en helt naturlig ting at skulle lære at acceptere, hvordan man ser ud. Lige fra man er teenager er kroppen i forandring – nogle gange går det hurtigt, andre gange langsomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *