Få dit eget tryk på arbejdstøjet eller sportstøjet

Comments (0) Tøj

arbejdstøjet

Der findes mange måder, hvorpå en virksomhed kan brande sig selv i det offentlige rum. Flere og flere virksomheder er begyndt at uddele sportstøj til deres medarbejdere, hvor der naturligvis er trykt virksomhedens navn og logo. På denne måde vil ens medarbejdere ikke kun reklamere for arbejdspladsen når de er ude på opgaver, men også i deres fritid, hvis de f.eks. løber en tur gennem parken. På samme måde kan en virksomhed også sponsorere sportstøj med tryk til sportsklubber, der derved vil reklamere for virksomheden som tak for dens støtte til foreningen.

Tryk på tøj har været brugt i mange år af forskellige virksomheder. Dette gælder ikke længere kun håndværksvirksomheder, hvor alle montagemedarbejdere skal bære virksomhedens navn og logo på tøjet når de er udenfor værkstedet. Det gælder også for kontorvirksomheder, der oftest uddeler T-shirts, blazere eller jakker med tryk på tøjet således, at virksomhedens navn vises tydeligt for alle kunder der kommer forbi.

Tryk på tøj giver mulighed for at vise virksomhedens styrker

Som tidligere nævnt kan man hurtigt reklamere for sin virksomhed ved at udlevere tøj med tryk til sine medarbejdere. Dog er tryk på tøj også en mulighed, hvorpå man som virksomhed kan vise sine styrker og visioner frem. I både supermarkeder, håndværksvirksomheder, detailhandler og kontorvirksomheder bruges der tryk på tøj for at kunder hurtigt kan få hjælp, hvis de har problemer. Når man som medarbejder ifører sig en trøje eller andet arbejdstøj med tryk, tager man selve virksomhedens koncept på sine skuldre.

Man skal derfor kunne udvise den rette mængde respekt, forståelse, humor, glæde og samtidig indgyde tiltro hos de kunder, man møder i sin hverdag – både på arbejdspladsen og i fritiden. Det kan til tider være svært for virksomheder at vælge det rette firma til at udføre tryk på tøj, da selve trykket og tøjet også skal afspejle virksomheden som helhed. Dette gælder både i form af økonomi, bæredygtighed og andre faktorer, der alle er med til at danne helhedsindtrykket som fremtidige kunder får, når de møder personale udstyret med tøj, der har tryk.

Tryk på tøj giver uendelige muligheder for design

Der findes ikke den opgave, der ikke kan klares hvis man blot vælger det rette firma til at udføre tryk på tøj for ens virksomhed. Det handler om at være kreativ for at ens virksomhed skiller sig ud, derfor bør man nøje overveje arbejdstøjets farver, facon og naturligvis hvor logoet skal placeres. I forbindelse med langt de fleste håndværksvirksomheder ses det ofte, at logo og virksomhedens navn samt kontaktoplysninger placeres på en baglomme eller foran på brystet på et par overalls.

Dog vil det virke overvældende for nye kunder i en kontorvirksomhed, hvis alle kontaktoplysninger fremstilles på medarbejdernes tøj, hvorfor det her oftest er tilstrækkeligt med et logo på brystet. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for ens muligheder når det kommer til tryk på tøj, derfor kan man få kyndig rådgivning og vejledning ved at forhøre sig hos det firma, der laver trykkene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *