Den uundværlige dametaske

Comments (0) Mode

De fleste kvinder er enige om, at dametasker er uundværlige. Dametasker tjener ikke bare et praktisk formål med at indeholde ens personlige ejendele, men kan også være et vigtigt og moderigtigt tilbehør til din påklædning, og et supplement til dit look og din stil.

Dametasker er ikke altid særligt ergonomiske, selvom de ser godt ud. Omvendt er de mest funktionelle håndtasker undertiden ikke de kønneste. Det gælder om at finde en balance og vide hvad tasken skal bruges til. Måske er det derfor, at den gennemsnitlige kvinde ejer omkring 21 dametasker og ofte køber en ny. Da dametasker nemt kan være en bekostelig affære, kan det være værd at sikre sig, at du køber noget der er pengene værd.

Alle har forskellig smag og behov, men ud over at finde den rette stil – vil alle nok være interesserede i en taske der holder mere end et par år og som tjener sit formål. Uanset om tasken kun skal bruges til blot at bære et par enkelte småting – eller om der er en hel del flere gadgets og effekter der skal bæres rundt en hel dag.

Et af de første problemer man finder ved en dametaske, er en masse nytteløse lommer eller alt for mange rum. Det kan godt virke som om de ville være gode til organisere dine sager, men ofte er både indvendige og ydre lommer ikke store nok – eller også er de så store, at dine ting bare vil forsvinde for evigt.

 

Stil & kvalitet hos Kuffert Kompagniet

”Der er en del små detaljer der kan være vigtige at kende, for at finde den helt rette dametaske – specielt hvad angår kvalitet og komfort”,  lyder det fra forretningen Kuffert Kompagniet. En detalje mange glemmer, er taskens vægt. En dametaske kan nemt være urimeligt tung, og det er en direkte vej til skulder- og rygsmerter. Ifølge undersøgelser, bør den ideelle vægt på en dametaske være omkring 1 kg, mens det viser sig, at den gennemsnitlige dametaske vejer omkring 2,4 kg.

Der er andre detaljer der spiller ind, i valget af den gode dametaske. Stropper og remme er vigtige for komforten, når man er på farten. Materialevalg har med kvalitet og holdbarhed at gøre, det samme gælder kvaliteten af syningerne. God kvalitet af lynlås og spænder, er også medvirkende til, at du kan have glæde af din nye dametaske i mange år fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *