Wellness ophold i påsken

Comments (0) Skønhed og wellness

Wellness påske

Det er rigtig populært at tage på wellness ophold i påsken. Enten i hele påskeugen eller blot helligdagene fra skærtorsdag til 2. påskedag. Her kan du få nogle tips til hvor du kan tage på wellness ophold i påsken, og hvad du skal tage højde for når du vælger.

Tag højde for vejret

Som du ved, så forskyder påsken sig fra år til år. Nogle år ligger påsken tidligt på foråret og andre år noget senere. Derfor kan vejret selvfølgelig også svinge meget. Jeg husker specielt et år hvor der faldt en del sne. Det ville have været rigtig ærgerligt at planlægge et wellness ophold med mange udendørs aktivteter denne påske.

Omvendt kan du også være heldig med høj sol og varme. Men sådan er det med det danske vejr. Det er som en lodseddel.

Så ønsker du garanti for godt vejr, så skal du nok ikke vælge et wellness ophold i Danmark men nok snarer søge til udlandet. Hvis du ikke ønsker at bruge så lang rejsetid, så kan du f.eks. finde ganske udemærkede wellness ophold i Tyskland.

 

Vælg afslapning for alle

Det giver måske sig selv at din kæreste har lyst til nogle helt andre ting end dine veninder eller venner har lyst til noget andet. Det skal du selvfølgelig tage højde når du vælge dit wellness ophold.

Uanset hvem du tager med, så handler et wellness ophold om afslapning. Med din kæreste skal du selvfølgelig huske at der skal være plads til nærvær,  og intimitet. Hvilket kræver at I har noget privatliv. Med dine venner eller veninder skal der selvfølgelig også være plads til hygge og nærvær, men det kræver ikke det samme privatliv og kan sagtens foregå på fællesarealer som restaurant, bar, lounge eller hvad opholdsstedet nu tilbyder.

I behøver faktisk ikke booke jer ind på et dyrt hotel med spa og gourmet mad. Et wellness ophold kan sagtens være at I låner et sommerhus af nogle I kender og bare trækker stikket ud. Det gør selvfølgelig at der er nogle flere praktiske opgaver som skal klares: Madlavning, opvask, opredning af senge og den slags.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *