Tips til indretning af hjemmet

Comments (0) Livsstil

Designer stue

Skal du købe nyt eller blot tilføre dit hjem et friskt pust? Den følgende artikel vil bringe dig gode råd og tips til at indrette din bolig, dikteret af nutidens tendenser, personlig stil og et skud af hjemmelig hygge.

 

Når man skal indrette bolig er altid en god idé at starte med at sige ”Hvem er jeg, og hvad vil jeg udstråle via min bolig?”. For hvordan skal du ellers blive tilfreds med din boligindretning, hvis den ikke bære præg af dig og din personlighed? Det kan tit hjælpe at orientere sig lidt i boligmagasiner og på nettet. Her vil du med garanti finde inspiration.

Min erfaring siger mig, at et hjem, man elsker at være i, vil bringe de bedste minder med sig. For at gøre det til sin egen, personlige rede, skal man overveje, hvordan man bedst muligt udnytter den plads man har. Hvor kommer lyset fra? Hvor højt er der til loftet? Hvor i rummet er døråbningerne? Når man har de praktiske ting i orden, kan man begynde at indrette sig herefter.

 

Tag nye chancer

Et af mine bedste råd er, at man skal turde tage nogle chancer. Hvide vægge styrer, og får rummet til at se større ud. Men alene af den grund skal man ikke bare male alle væggene i sit hjem hvide. Når både sofa, vægge og flader er hvide, kommer rummet hurtigt til at se kynisk ud, frem for stilrent. Prøv at male med en farve! Man kan jo altid male over igen, hvis det ikke blev helt så fedt som man havde drømt om. Hvis væggene ikke må få en tur med penslen, så vælg nogle farverige kunstværker. De er midlertidige, og kan flyttes rundt som det passer én. Vi har det også med tit at skubbe møbler op ad vægge. Men møbler der står midt i rummet kan virke fantastiske, og kan give rummet mere liv.

 

Lad være med altid at hæfte dig på, hvordan der ser ud i de opstillede stuer i boligmagasiner. Selvfølgelig er de smukke. Men er de dig? Et hjem skal kunne give dig tryghed og varme. Der er ikke noget rigtigt svar. Hvad end, der virker for dig, er det rigtige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *