Tips til at finde den rigtige taske

Comments (0) Mode

Det kan være meget forvirrende at finde den korrekte taske. Der er så mange dametasker på markedet, og der er noget til enhver smag og til enhver brug. Nogle gange vil kvinder rigtig gerne have mange forskellige tasker, lidt som med sko, og derfor kan der komme en helt taskegarderobe.

 

Når du skal finde den rigtig taske, er det vigtigt at klarlægge behovet. Hvad skal tasken bruges til er det vigtigste spørgsmål at stille sig selv, inden man køber den. Der er stor forskel om man skal bruge tasken som en toilettaske til lidt toiletting, eller om det er en store shopper man skal have alt man køber på shopping turen, samt alle ens personlige ejendele når man er ude.  Herunder finder du tasker til damer:

fashion-woman-cute-airport

Typer af tasker:

Cluth – er en lille taske, lidt større end en pung. Mange bruger den som pung samt mobilholder, når man er til fest eller andre arrangementer. Man kan også bruge den til samme formål, når man blot er ude af huset. En cluth er en lille smart, moderigtig taske som især mange yngre kvinder bruger. Den er oprindeligt beregnet til at skulle være i hånden, og derfor kan nogle godt finde den lidt irriterende, da man skal have hånden fuld konstant.

Shopper – en stor og multifunktionel taske, som bliver brugt til mange formål. Oprindeligt var en shopper naturligvis brugt til større shoppeture, hvor man enten kunne have sine køb eller alle sine personlige ejendele til shoppeturen. I dag er en shopper taske brugt til rigtig mange forskellige ting. Der er mange der bruger shopperen som taske til træning, til strandture og til lignende udflugter. Shopperen er rigtig god, fordi den er så rummelig og tit kan den blot komme henover skulderen. Derudover er der rigtig mange designmæssige flotte shopper tasker.

Toilettaske – er noget som alle bruger i mere eller mindre grad. Nogle bruger det i hjemmet, andre kun når de er ude at rejse, men langt de fleste ejer en toilettaske. En taske til toiletsager til damer er for mange en nødvendighed at eje.

Computertaske – kan også være den helt almindelige hverdagstaske, men man kommer nærmest ikke udenom at have en computertaske i dag. Heldigvis er der lavet nogle rigtig lækre dametasker i læder og lignende der kan bruges som computertasker, så man både får en brugbar computertaske og en moderigtig og lækker taske man kan bruge til hverdag. De fleste vælger at købe en flot og lækker lædertasker og bruger den til begge dele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *