Skab et personligt udtryk med smykker som accessories

Comments (0) Mode

Smykker

Mode er en spændende verden. Hver sæson byder på en masse nye styles, farver og materialer, som man ikke kan vente med at få fingrene i. Er man glad for mode, er det et absolut must at holde sig opdateret på sæsonens nyeste trends.

På trods af, at mode er sjovt og spændende, kan man hurtigt i sin konstante søgen på at følge de nyeste trends, komme til at glemme det personlige udtryk i sin til. Her er smykker rigtig gode accessories fordi man ofte tillægger dem affektionsværdi og fordi de kan gå igen fra sæson til sæson.

Gode og personlige accessories kan afbalancere det udtryk, som skabes med de items, der er købt udelukkende efter sæsonens trends. På den måde kan man gøre sin stil mere personlig uden at skulle gå på kompromis med sin modesans.

Pift outfittet op med statement smykker

Statement smykker er kendetegnet ved at være større, mere iøjefaldende og voldsommere i deres udtryk end ”almindelige” hverdagssmykker. Af den grund bliver denne form for accessories ofte sat i kategorien ’kitsch’, hvilket har givet det et lidt ærgerligt ry som noget billigt bras.

Statement smykker behøver dog slet ikke hverken at være kitsch eller billige. Derimod kan disse accessories bruges til nemt og hurtigt at pifte et kedeligt outfit op. Det kan også bruges til at give et outfit kant og personlighed.

Har man en stil, der i forvejen har masser af kant og personlighed, kan et par statement øreringe bruges som kronen på værket. Har man derimod en afdæmpet stil i rolige farver og materialer, kan et statement armbånd være med til at gøre éns udtryk mere unikt.

Statement accessories kan også have masser af værdi i forhold til dets historie. Det kan for eksempel være en rigtig god idé at købe unikke statement smykker på rejser eller i vintagebutikker. På den måde får man nemlig en helt unik accessory.

Personlige hverdags smykker

Er man ikke så meget til hele festfyrværkeriet med statements, kan man i stedet vælge at skabe et personligt look med neddæmpede hverdagssmykker. Det har efterhånden over flere sæsoner været en trend blandt både mænd og kvinder at bruge masser af denne type accessories.

Kvinder såvel som mænd klæder sig med masser af halskæder, øreringe og fingerringe. Vi ser ofte, at især halskæder i både guld og sølv sættes sammen i mange forskellige længder. Dette kan tilføre et outfit masser af rå kant. Når man bruger og blander mange forskellige halskæder, øreringe og fingerringe sammen på denne måde får outfittet et helt andet og mere spændende udtryk.

Går man efter at bruge sine hverdagssmykker på denne måde, er det vigtigt at have øje for at skabe det personlige look ved at blande dem i forhold til farver, størrelser og værdi.
Man kan således med fordel gå på jagt i arvesmykkerne fra farmor og kigge efter smykker når man rejser. Hos mange danske forhandlere som Smykkekæden finder man desuden et bredt og spændende udvalg af unikke smykkedesigns. Bland det hele og skab det personlige udtryk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *