Seler er top moderne

Comments (0) Mode

Endelig er de tilbage. Det smarte stykke tilbehør, der kan erstatte bæltet. Det er utrolig smart, og blev før i tiden ofte brug til at holde bukserne oppe. Det er ikke helt samme formål selerne ofte repræsenterer mere. Selvfølgelig er der nogen, som vil bruge seler i stedet for bæltet, fordi det til tider kan være langt mere behageligt. Dog er det i sidste ende mere for det look som selen giver. Sorte seler kan gøre et i forvejen minimalistisk look mere spændende, dog uden at bryde i outfittets egentlige tematik. Man kan på den måde tilpasse valget af bælte eller seler alt efter, hvordan man ønsker at fremstå.

 

Det smarte ved sorte seler er også, at det passer til hvert et outfit. Hvis man ikke er god til de stærke farver, kan den sorte sele give et tvist til outfittet, på samme tid kan de sorte seler også bruges til mere spraglet tøj, da sort passer til alt.  På sin vis kan seler virker langt mere festligt. Mens bæltet i højere i grad virker formelt er der en særlig festlig stemning forbundet med seler. Dette skyldes ikke mindst, at man ofte vil bære bælte til hverdag, men derimod sjældent vil stå op en mandag morgen og vælge at tage seler på.

 

Sorte seler viser, hvordan moden gang på gang gentager sig

Der er efterhånden et tydeligt mønster i den måde tendenser udvikler sig. Det er de samme gamle ting, der gang på gang bliver trukket frem fra gemmerne og brugt på en ny måde. Sorte seler er som hvide seler et godt eksempel på dette. Hver gang der har været en længere periode med nytænkning, vil en tidligere periode pludselig bringes op igen, som en form for modreaktion. Det er i virkeligheden lige før, at modetendenser kommer tilbage i samme kronologiske rækkefølge, som de i virkeligheden var. Dette ses også ved de sorte seler, hvor de igen er blevet moderne efter mange år i gemmerne.

 

Sorte seler støttet op om genbrug

Der kan derfor også være en særlig ærgrelse forbundet med at skulle smide gammelt tøj ud, ikke mindst fordi man er nærmest hundrede procent sikker på, at dette stykke tøj vil blive moderne igen på et tidspunkt. Når dette stykke tøj så endelig kommer tilbage, handler det nemlig om, at det skal være så autentisk som muligt. På den måde har modeverdenen også en helt særlig tilknytning til genbrug, som altid vil komme tilbage i modebilledet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *