Sådan sammensætter en basisgarderobe

Comments (0) Livsstil

Vi har alle prøvet, at rende paniske rundt ganske få timer, før vi skulle i byen eller til en fest med veninderne, fordi vi simpelthen ikke havde noget ordentligt at tage på. Det er en ting, der har plaget kvinder siden tidernes morgen, hvor man første gang begyndte at klæde sig i dyreskind.

Bunker af tøj og tilbehør kan ikke stille det store op, hvis man er i en rigtig tøjkrise. Men hvorfor er det egentlig? Svaret er ganske enkelt. Man skal ikke nødvendigvis have meget, selvom det dog ingenlunde skader.  Det der er vigtigt, er at man har det rigtige i skabet.

Derfor er det vigtigt at have en god basisgarderobe, så man altid kan sammensætte et outfit til enhver lejlighed.

 

Lav en garderobe, der passer til din stil

En fejl som mange begår, når det kommer til en basisgarderobe, er at de finder en eller anden liste online, som de følger slavisk. Men det er en misforstået måde at gøre det på, for alle har forskellige behov og forskellige smag. Derfor skal man sørge for, at sammensætte basisgarderoben således, at den passer til én selv.

Sæt dig ned og tænk lidt over din personlige stil. Er du til det ultrafeminine eller mere til det rå look? Sammensæt derefter garderoben ud fra dette kriterie. Går du ofte i byen, så er det en idé, at have lidt ekstra festtøj, men stadig med fokus på, at det skal være en basisgarderobe, der kan benyttes til mange lejligheder. Hvis du står og mangler inspiration til lækre bluser og andet flot tøj, så kig forbi Saint Tropez, hvor de altid har et stort udvalg af dejligt tøj, som kan benyttes til at sammensætte basisgarderoben. Se mere her og find det, som passer til dine behov og din personlige stil.

 

Detaljerne må man ikke glemme

Bare fordi man har sammensat en basisgarderobe, så er det ikke sikkert, at man er færdig. Smykker og accessoires skal man jo også have og her er det en god idé, at vælge ting, der er alsidige og kan benyttes til mange forskellige ting.

Alt lige fra bælter, sko, støvler og ure er ting, som man skal bruge, hvis man skal have basisgarderoben på plads, men det er noget andet, som rigtigt mange overser. Smykkerne.

Vi elsker alle sammen smykker og derfor er det afgørende, at vi finder nogen der kan benyttes til forskellige lejligheder og i alverdens situationer. Det betyder ikke, at man ikke skal købe nogle ganske specifikke til elegante lejligheder, men et udvalg af enkle smykker, der kan benyttes til alt er et must. Alexander Lynggaard smykker er flotte, enkle og elegante. De fungerer glimrende til en basissamling, så man har noget til ethvert outfit. Følg linket her til Alexander Lynggaard og se selv det flotte udvalg. Der er noget for enhver smag og pengepung.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *