2 fede rygsække fra North Face, som også er gode at have på

Comments (0) Mode

Skal man vælge ny rygsæk, kan det for nogen være svært at se for sig, at man kan kombinere komfort med stil. Rygsække er praktiske, og de er hverdagsitems, derfor er der ikke mange, der kræver andet en rummelighed og en smule komfort af deres rygsæk.

I virkeligheden bør man lede efter en rygsæk, der har både høj komfort og god stil for at bruge rygsækken til flere forskellige anledninger og dermed at spare penge i sidst ende.

En rygsæk er personlig, og den indeholder det, man mener er vigtigt at medbringe, og derfor skal indholdet være beskyttet, selvom rygsækken bliver hængt over en stol, eller sat på gulvet.

Komfort og stil med North Face rygsækken

Det amerikanske outdoormærke North Face tilbyder mange fede rygsække, som netop kombinerer komfort med farve og personlighed. Rygsækkene har en kompakt form, som gør at papirer, mapper eller computer bliver holdt stramt på plads. Derudover er rygsækkenes stropper placeret helt i toppen af selve rygsækken – noget som hjælper til at få rygsækken placeret så langt ind mod skulder og ryg som muligt.

Borealisryksækken – farverig og praktisk

North Face udbyder modellen Borealis, som mange danskere kende på grund af det karakteristiske udseende med elastik spændt foran. Borealis-modellerne har oftest én bundfarve og detaljer i en farve, som modspiller denne.

Det bevidste farvevalg gør, at modellen har et moderne og stilfuldt præg, hvorfor mange også vælger den som skoletaske.

Elastikken foran antyder egentlig, at rygsækken er en taske, der bruges i friluftslivet, da man kan spænde soveposen fast under elastikken, men er blevet et symbol på en god og fornuftig rygsæk som kan bruges i begge situationer.

En anden sjov detalje, der er bragt videre til den nye rygsæk, er den indbyggede fløjte i brystspændet foran. Fløjten er ment til at kunne give lyd, hvis man farer vild i skoven, og dermed har brug for at kommunikere i en højere frekvens end man kan med stemmen.

Rygsækkens tekniske fordele

Rygsækken har mange rum og inddelinger, hvilket gør den optimal for brugen som skoletaske. Der er plads til både madpakke, nøgler, drikkedunk, skolebøger og computer og bevarer samtidig den gode bæreevne. Med rygsækkens rummelighed på cirka 28 liter er det en perfekt størrelse til hverdagens gøremål og gør rygsækken til et valg, der også kan svare sig rent økonomisk.

På siden af rygsækken er der en rem til indsnøring af indholdet. Denne indsnøring gør det lettere at manøvrere et tungt indhold, da det kommer tættere på kroppen. Også foran er der en velkendt detalje, nemlig ”kliklåsen”.

Foran sidder der en brystlås placeret, som man kan stramme ind efter behov. Kliklåsen optimerer vægtfordelingen af rygsækken på kroppen, men den mindsker også hyppigheden af rutsjeture rygsækken kan tage, da den altid vil blive siddende på kroppen.

Rygsækkens tekniske fordele er med til at mindske smerter i ryggen og øge tidsrammen, hvor rygsækken er behagelig at have på, og hvor den ikke virker som en byrde.

north-face-sort-taske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *