På jagt efter tøj i et stilet, tidløst design? Tjek Lovechild 1979 ud

Comments (0) Tøj

shop tøj online

Moden skifter som vinden blæser. Det er smart fra tøjproducenternes side, da forbrugerne hele tiden skal hoste op med penge, hvis de vil have den nyeste mode i klædeskabet. Der er dog en del danskere, der er begyndt at hælde mere til stilet og tidløst design. Det betyder dermed ikke, at man ikke kan kombinere det tidløse med en periodisk moderne tøjdel. Til gengæld kan man beholde det tidløse tøj længe, hvilket er godt for både miljøet og pengepungen.

Tidløst og unikt tøj på samme tid – Lovechild 1979 tøj

Et af de tøjmærker, der vinder frem på tidløse men alligevel personlige design, er Lovechild 1979 tøj. Det er langt fra alle, der kender til dette brand – og det er en skam. Lovechild 1979 har nemlig hele pakken – et unikt men alligevel lidt diskret udtryk og den perfekte kombination af det maskuline og det feminine.

Her finder du Lovechild 1979 tøj

Brandet er drevet af Anne Dorthe Larsen. Det spændende tøj findes primært i fysiske butikker på Sjælland, men også i nogle enkelte butikker andre steder i landet, ligesom man også kan finde det enkelte steder i udlandet. Man kan naturligvis også købe Lovechild 1979 tøj på nettet.

Vil du udtrykke stil, klasse og meget personlighed?

Når man ser Lovechild 1979 tøj, så er man ikke i tvivl om, at den der bærer det har stil. Tøjet komplimenterer de kvindelige former på en pæn måde, uden det bliver for meget. Man forbinder derfor ikke dette tøjmærke med tøj, der får kvinderne til at se udfordrende ud. Det giver derimod et udtryk af selvsikkerhed, kvindelig styrke og en stærk profil, der går op i sit udseende.

Lovechild 1979 byder på lidt af det hele

Lovechild 1979 tøj er alt andet end kedeligt. Man kan få nogle basisdele, som er i afdæmpede, rolige farver. Men de designer også tøj med diverse mønstre og prints. Især sommerkjoler med blomsterprint er meget eftertragtede. Størstedelen af kollektionerne er relativt løstsiddende, hvilket er med til at gøre tøjet behageligt at have på.

Tøj med rødder fra en svunden tid

Lovechild 1979 tøj er unikt, da de ud over det tidløse design også har tøjdele, der trækker tråde til en helt anden og svunden tid. Det kan eksempelvis være en mørkeblå kjole med høj hals og flæser. Man finder også jakkesæt til kvinder hos Lovechild 1979. De skiller sig dog en del ud, da deres snit ikke er som et almindeligt snit, men mere løstsiddende, og så er der gerne lidt afdæmpede farver eller striber på.

Apropos flæser, så er dette en finish, der går igen på mange af deres tøjdele. Der er kredset om hver en detalje. Højtaljet bukser, store sweatre og trompetbukser er også noget, du kan finde hos dette unikke mærke. Der er derfor rig mulighed for at kombinere tidløst design med design, som skiller sig ud fra mængden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *