Komplementer din stil med en butterfly

Comments (0) Mode

Mennesker, både kvinder og mænd vil altid gerne se rigtigt godt ud, så andre mennesker finder dem tiltrækkende. Det kan være enten på en date, i byen eller til en jobsamtale. Det gælder om at fremstå så godt som muligt, da de fleste mennesker danner sig et indtryk af folk lynhurtigt. Man har derfor ikke mange sekunder til at imponere andre mennesker. Har man god tid kan man åbne op og vise alle sine gode sider frem, men i de fleste tilfælde har man ikke den tid og den luksus.

 

Fremstå lækker og ha’ en god udstråling

 

En god måde som man kan fremstå lækker eller attraktiv på er ved at klæde sig på den helt rette måde. Mænd kan i lige så høj grad som kvinder gøre deres stil endnu bedre ved at bruge tilbehør eller accessories. Man kan for eksempel komplimentere sin stil med en flot butterfly, et slips, et dyrt ur eller alverdens andre muligheder. Det gælder om at prøve sig frem. Prøve nogle forskellige stile af og finde ud af hvilke man har råd til, hvilke man ser godt ud i og hvilke man føler sig mest afslappet og som sig selv. Tøj er jo ikke alt, udstråling betyder også rigtig meget og det er svært at have en god udstråling, hvis man har noget tøj på som man ikke føler sig hjemme i. Men er man derimod smart klædt, for eksempel med en butterfly og man føler sig afslappet samtidig, så vil ens udstråling være uimodståelig.

 

Vælg den rette stil til enhver lejlighed

 

Har man fundet de stile eller looks der fungerer for en, så kan vælge imellem dem, hver gang man skal ud. Det er godt have flere forskellige, så man vælge den rette. Der er jo forskel på en date, en rock koncert og en jobsamtale, så det gælder om at have en stil til hver enkelt, så man kan se godt ud til det hele. Har man først gjort et godt indtryk på folk er det svært at få dem til at ændre mening om en, men sjovt nok er det tit relativt nemt at ændre på et dårligt indtryk, hvis man skulle få en chance mere. Så giv ikke fortabt, hvis dit første stilvalg og tilbehør ikke duede. Du må prøve igen og imponere anden gang. Alting er ikke perfekt første, det kræver som regel øvelse og erfaring.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *