Hold et sansestimulerende bryllup – brudekjolen og festen

Comments (0) Livsstil

Bryllyp med røde blomster

Vil du arrangere et uforglemmeligt bryllup, så skal du tænke alle sanserne med ind i det. Hvis du stimulerer og tilfredsstiller alle sanserne, så vil gæsterne gå glade fra en fest, de aldrig vil glemme. Det samme vil naturligvis gælde for jer selv.

Høresansen kan fx tilfredsstilles med god musik, som kan spilles af en DJ til jeres bryllup.

Synssansen

Øjnene skal have noget smukt at se på, så synssansen bliver stimuleret på en behagelig måde. Her handler det hovedsageligt om to ting: Pynten og påklædningen.

Pynt festlokalet op med blomster, balloner, hjerter eller hvad I nu har lyst til. Vælg et tema og hold jer gerne til nogle enkelte farver. Sammenhængen i temaet og farvevalget vil gøre det behageligt for øjet at se på.

Påklædningen er bestemt også vigtig. Alle gør noget ud af dem selv, når de skal til bryllup. Men gæsterne kigger ikke så meget på hinanden. Alles øjne er rettet mod bruden det meste af dagen. Derfor er brudens kjole vigtig. Du skal dog ikke vælge efter, hvad dine gæster kan lide. Vælg en kjole, du selv synes er smuk. Der er lige så mange kjoler, som der er brude, så det er 100 % muligt at finde en kjole, der afspejler din personlighed og gør dig ekstra smuk.

Høresansen – en dj til bryllup kan sætte gang i festen

Selvom vi mennesker bruger synssansen rigtig meget, så bruger vi også ørerne hele tiden. Vi elsker at få stimuleret høresansen på en behagelig måde. Ingen kan lide støj. Alle elsker musik. Sørg derfor for at have musik til jeres bryllup. Det kan spille lige så stille i baggrunden, når maden står på bordet. Senere kan det blive skruet op og opfordre til dans.

Det kan være en god idé at få nogen til at stå for musikken. Så skal I ikke selv tænke på det, men kan bare nyde festen og danse. Hyr en DJ til brylluppet, og lad ham stå for at stimulere gæsternes høresans. Herudover er en dj til bryllup et meget godt redskab, hvis du vil sikre, at festen varer hele natten.

Smagssansen

Maden fylder også, når man holder fest. Hvis smagssansen skal tilfredsstilles fuldt ud, så skal menuen indeholde alle grundsmage. Med tre retter er det ikke svært at få alle grundsmagene med, men spørg gerne om råd, hvor I bestiller maden.

Der er stor forskel på smag, når det kommer til mad. I skal selvfølgelig tage hensyn til eventuelle allergier hos jer selv eller gæsterne. Men derefter bør I vælge en menu, som I selv kan lide. Tænk gerne på gæsterne, men lad dem ikke diktere noget på jeres store dag.

Følesansen og lugtesansen

De to sidste sanser kan det være svært at forestille sig, hvordan man skal stimulere til et bryllup. Det kan dog lade sig gøre.

Lad pynten være velduftende og behagelig at røre ved. Sæt blomster på bordene, og lad maden stå bare et par minutter, så duften af det kan sprede sig i rummet.

Sørg for nogle behagelige stole, som gæsterne kan holde ud at sidde på, imens de skal spise og høre taler.

Og stimuler så jeres egne sanser ved at røre ved og dufte til hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *