Hårextensions i Århus

Comments (0) Skønhed og wellness

Extensions

Klassisk dansk og skandinavisk hår er tit og ofte tyndt og glat, uden det eftertragtede moderne krøl og fald. Det er hår der er svært at permanente og derfor kan det være en løsning at bruge extensions, hvis du ønsker et langt tykt hår med fald eller krøller.

Men det er de færreste kvinder, der bare sådan uden videre overlader sit hår, til hvem som helst, da en fejlklipning kan tage årevis at rette op på. Derfor kan det føles som en kæmpe beslutning at prøve extensions.

Herunder finder du svar på nogle af de mest spurgte spørgsmål omkring extensions. Svarende bør gøre det nemmere for dig at beslutte om extensions er noget for dig. Hvad enten du vil have lavet extensions i Århus eller lave det selv. Laver du det selv, er det en god ide at få en veninde til at hjælpe dig, da det kan være svært at påsætte i nakken.

Ofte stillede spørgsmål om extensions

Hvis det er første gang du overvejer at få lavet extensions, er det naturligt at have en masse spørgsmål, der vil gøre det nemmere at træffe beslutningen om du tør prøve det. Herunder kommer der svar på de ofte stillede spørgsmål omkring extensions.

  • Skader hårextensions mit hår?

Hårextensions, der er påsat korrekt, skader ikke dit eget naturlige hår. Snarere det modsatte, da hårextensions ofte kræver en bedre pleje end du normalt vil give dit almindelige hår. Dit naturlige hår vil sammen med hårextensions nyde godt at den ekstra pleje.

  • Kan hårextensions farves på sammen med mit naturlige hår?

Hårextensions kan i princippet god farves, da det er menneskehår, du som udgangspunkt har købt, hvis du har købt en ordenlig kvalitet. Det er dog svært at forudsige resultatet, da håret allerede er farvet.

  • Hvilken hårfarve skal jeg vælge?

Hvis du får lavet extensions Århus, er det muligt at låne en farvering med hjem til dig selv og i ro og mag finde den hårfarve, der passer der dig bedst. Som udgangspunkt bør du vælge mindst 3 forskellige farver, som du mixer med dit eget hår.

  • Får jeg tyndere hår af at bruge extensions, når jeg fjerner mine extensions?

Tykkelsen på dit hår vil ikke ændre sig efter du har brugt extensions, selvom det kan føles sådan, efter at du har haft et lækkert tykt hår i ugevis. Når du har fjernet dine extensions, så husk at gå til en frisør og få dit hår klippet og sat igen. Et hår der ikke er blevet klippet efter at extensions er blevet fjernet, føles og ses ofte ikke helt ok.

  • Skal jeg også få klippet mit hår samtidig med at jeg får extensions?

Det anbefales at du samtidig med at du får lavet extensions bliver klippet for at sikre at du får det smukkeste resultat. Derved sikre du, at dit naturlige hår og extensions arbejder sammen på den bedst mulige måde. Husk at der bliver brugt mindst 3 forskellige farver, når du får lavet extensions.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *