Gode gaveideer til dig som skal til barnedåb

Comments (0) Livsstil

Skal du snart til barnedåb? Er du i syv sind, hvad angår dåbsgave? Fortvivl ej længere. Du er bestemt ikke den eneste, men heldigvis får du her en artikel fyldt med gode gaveideer til barnedåben.

Gaveideerne henvender sig især til dig, der er meget i tvivl om, hvad der er godt at give i dåbsgave. Sæt dig godt til rette og bliv inspireret af gaveideerne herunder!

Søde wallstickers til børneværelset

Hvis du gerne vil give en mere personlig gave, så er det oplagt at købe nogle søde wallstickers som kan bruges på børneværelset. Det kan for eksempel være et sødt børnedigt, der kan hænge ved børnesengen eller lignende.

Det kan også være et smukt motiv af en bamse. Mulighederne er rigtig mange, når det kommer til wallstickers. Og du burde uden problemer kunne finde et super flot motiv, der passer perfekt til det barn som skal døbes. Se et stort udvalg af wallstickers på danske Batterystore her.

Børnetøj i høj kvalitet

Hvis du er på jagt efter en mere klassisk gave, så kan du med fordel give barnet børnetøj i dåbsgave. Du går aldrig galt i byen ved at give børnetøj i gave. Især ikke hvis tøjet er af en høj kvalitet – hvilket er noget som forældrene rigtig godt kan lide.

Vælger du at give børnetøj, så er det meget vigtigt, at du har styr på hvilke størrelser du skal købe. Heldigvis kan du med fordel købe børnetøj i en større størrelse end sædvanligt, da barnet jo vokser meget hurtigt i de første år, hvilket betyder, at han eller hun under alle omstændigheder kommer til at kunne passe tøjet.

Et flot og praktisk puslebord

Hvis forældrene endnu ikke har fået købt puslebord, så er det med fordel noget du kan gøre. Puslebordet spiller en meget vigtig rolle i starten af barnets liv, da det er her barnet typisk bliver skiftet og får tøj af og på.

Der findes uhyre mange forskellige pusleborde på markedet. Derfor bliver det ikke noget problem at finde en model som passer godt til forældrenes smag og behag. Hvis du er i tvivl om, hvilket puslebord du bør vælge, så kan du med fordel klikke på nedenstående link, der sender dig videre en til sammenligning af forskellige pusleborde. På den måde kan du hurtigt få en fornemmelse af, hvordan moderne pusleborde ser ud anno 2015.

Se sammenligning af nogle af de smukkeste pusleborde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *