Forslag til smykke gaven til kvinden i dit liv.

Comments (0) Mode

Langt de fleste kvinder har smykker på deres ønskeseddel. De fleste mænd har også prøvet at give en kvinde i deres liv, smykker i gave.

Derfor er smykker en oplagt gave til kvinden i dit liv, hvad enten det er din kone, kæreste, mor eller søster – så kan du med fordel give dem et flot smykke i gave.

Det kan være alt fra halskæder til ringe – og også ringe til ørene.

Vi vil herunder komme med nogle båd på lækre smykker du kan vælge at give til kvinden der ønsker sig smykker. Det er altid sjovt at tage chancen, og give dem noget de ikke ønsker sig, men er du en der spiller sikkert er det nok en god ide at tage udgangspunkt i ønskelisten. Vi har givet nogle bud på lækre design smykker herunder:

#1 Nordahl ring

Den runde ring fra Nordahl, er et rigtig fedt smykke der passer rigtig mange. Man kan få den i farverne guld, sølv og i en mørk farve – og derved kan man finde en farve til de fleste passer. Ringen er rigtig flot og kan kombineres med øreringe og halskæder i samme design.

Der er udbygget med rigtig mange flotte smykker, hvor mange af dem stadig har det runde design i sig. Et rigtig fedt smykke.

#2 Pilgrim

Pilgrim er efterhånden et ret kendt mærke herhjemme. Deres armbånd og charms er noget man godt kunne tage et nærmere kig på, hvis man skal ud at finde smykker til en gave. Armbånd og charms kan der bygges på længe, med ekstra vedhæng og smykker til armbåndet og på den måde kan man have gaver til lang tid fremover. Er den du skal give en gave vild med at bygge på ting og udvide sådan et smykke, er det rigtig oplagt med sådan et samler armbånd.

#3 Koral smykker

Koral smykker er en lidt anderledes smykkegave, end mange måske ville få, men er den man skal give til lidt spirituelle smykker eller til noget med mange pangfarver i, så er koral smykker total oplagt. Koral smykker er gerne meget farverige og har rigtig smukke mønstre i sig. Du kan få koral smykker i alle de typer af smykker som kvinder normalt ønsker sig, det vil sige både som halskæde, ringe, ørering og alle de andre typer af smykker som man kan ønske sig i gave.

Giver du et koral smykke, er det et smykke der aldrig går af mode og som kan holde sin værdi overfor gavemodtageren rigtig længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *