Få kvalificeret hjælp når du shopper modetøj

Comments (0) Livsstil, Mode

Få kvalificeret hjælp når du shopper modetøj

 

Rigtig mange af os kan godt lide ideen om at skille sig ud fra mængden på en spændende og smart måde. En oplagt måde at sikre dette på er ved at iklæde sig i tøj, der siger noget om os og herved viser, hvem vi er. Hernæst er det så meget forskelligt, om man vil gøre det med tøj, der er dæmpet og casual i udtrykket eller mere fremtrædende og high-end. Hvis du er typen, der foretrækker high-end designer tøj, kan du med fordel vælge at besøge www.abelone-holte.dk. Abelone har en fysisk butik I Holte, der er en forstad til København. Så hvis du er bosiddende i nærheden, kan du med fordel besøge butikken. Abelone drives af Eva Henriques, der har stort kendskab til de danske såvel som internationale designere. Dette kan tydeligt ses på de brands som Abelone fører, som bl.a. Sonia by Sonia Rykiel. Abelone fører enormt mange spændende designere, så der er bestemt noget for enhver smag og stil. Udover lækre, tøj designs kan du også finde sko, accessoires og under varekategorien ”skønhed”, vil du finde neglelak, sæber, cremer, olier og mange andre skønne ting til krop og ansigt.
Så synes du, at modeverdenen med skiftende trends og tendenser kan være svær at følge med i, kan du vælge blot og holde dig opdateret hos Abelone. Abelone har en finger på pulsen og ved, hvilke designere, der er in og hvordan moden er.

Pift indretningen op med nye lamper og nyt lysindfald

 

Efter at have besøgt Abelones webshop kan du med fordel besøge www.lampemesteren.dk. For ligeså opløftende det er at få nyt tøj på, ligeså opløftende kan det være at få nye lamper. Lamper er en nem måde at give en stue eller et værelse et nyt udtryk på. For lamperne afgør, hvordan lyset er i rummet og ved at ændre lyset i rummet, vil rummet virke anderledes.

Ved at besøge lampemesteren kan du blive inspireret og se, hvilken type af lampe, som vil passe ind i dit hjem. Det kan være du vil have en skarp kontrast farvet lampe for at bryde monotonien i rummet, eller en lampe med et blødt, varmt lys for at fremhæve den afslappede atmosfære. Ønsker du at lege og eksperimentere med lyset, kan du anskaffe dig et Philips Hue sæt, hvor du selv kan skifte farverne i pæren. På denne måde kan du skifte lyset i rummet, så det passer med stemningen, og det udtryk man ønsker rummet skal have. Alt sammen en mindre udgift for at få det, som virker som et helt nyt rum.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *