Få et stilet udtryk med moderigtige accessoires fra Marc Jacobs

Comments (0) Mode

Hovedreglen for professionel styling er, at du skal have de rette accessoires til et outfit. Kort sagt kan tøjet ikke udelukkende bære et fuldendt outfit. Hvis du vil skabe et fuldendt look, som bærer præg af stil, må du have nogle moderigtige accessoires til dit outfit. Denne regel gælder både kvinder med minimalistisk samt maksimalistisk stil. Herunder kan du blive klogere på Marc Jacobs accessoires.

Marc Jacobs har accessoires til enhver kvinde

Du kender måske i forvejen den sprudlende newyorker designer, Marc Jacobs. Han blev for alvor kendt, da han var chefdesigner for Louis Vuitton, men har siden 1993 også haft sit eget brand. I mange år var hans underlinje, Marc by Marc Jacobs, meget populær herhjemme i Danmark. I 2016 fusionerede han sin hovedlinje Marc Jacobs med underlinjen, og nu bærer brandet hans fulde navn igen.

Marc Jacobs er et populært brand herhjemme, da han designer luksuriøse designer goods, som – til trods for at varerne stadig er designervarer og koster mere end gennemsnitlige accessoires –har nogle gode priser, og kvaliteten af designervarerne lever i den grad op til sine krav. Marc Jacobs designer til alle kvinder, og hvert år byder kollektionen på klassiske og moderigtige accessoires. Du kan finde tasker, solbriller, smykker, ure og meget mere iblandt Marc Jacobs’ accessoires.

Derfor er Marc Jacobs tasker så populære

Eftersom Marc by Marc Jacobs var så populært i Danmark, var brandet allerede godt etableret her i landet. De nyere tasker fra Marc Jacobs har efterhånden opnået samme ikoniske status. Taskerne fra Marc Jacobs bliver lavet i nogle forskellige ’familier’. De populære familier hedder Snapshot, Softshot og Mini Box Bag.

Fælles for de fleste Marc Jacobs tasker er, at de bliver lavet i et solidt og slidstærkt okseskind. Taskerne er godt imprægneret og holder deres gode finish i meget lang tid. Derudover er der kælet for designet, da der tit er mange små detaljer på tasken. Gennem tiden er det set, at Marc Jacobs designer tasken således, at du har mulighed for at tage taskestroppen af og bruge tasken som en clutch. Derudover medfølger der tit små, fine vedhæng til tasken.

Det er altså både kvaliteten og detaljen, der gør, at taskerne er så populære. Du kan vælge mellem mange farver og størrelser, men uanset hvilken taske du vælger, er Marc Jacobs’ design, takket dets ikoniske status, altid gennemført og luksuriøst.

Hvad kendetegner Marc Jacobs’ design?

Marc Jacobs er kendt for at have et legende, farverigt udtryk i sine kollektioner. Han tager inspiration fra mange forskellige ting, men du kan altid være sikker på at finde noget lyserødt og glitrende i hans tøjkollektion. Marc Jacobs er en forgænger på modefronten, der ikke er bange for at designe skandaløse og surrealistiske tøjkollektioner. Hans accessoires er, modsat hans tøjlinje, en smule mere afdæmpet. Selvom du kan finde nogle meget farverige og pyntede accessoires iblandt kollektionen, består den også altid af nogle klassiske og tidløse designs, som enhver kvinde kan style alt efter individuel stil.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *