Er dit hjem for kedeligt? Så hent hjælpen her!

Comments (0) Livsstil

hyggehjørne

Jeg kender det godt – indrømmet! Det er SÅ nemt at gå død i indretningen af ens hjem, og man kan nemt få brug for et skud inspiration. Det kan du få her! Vi kommer her ind på 53smarte måder, hvorved du kan pifte dit hjem op uden at skulle bruge mange 1000 kroner!

 

Tip 1: Mal én væg i en anden farve

Er du lidt vovet, og vil du skabe lidt ekstra spil i hjemmet? Så kan du gøre ligesom mig. For en uge siden malede jeg den ene væg i vores stue rød, hvor alle andre vægge ellers er hvide. Min kæreste var ikke helt vild med idéen – hvilket jeg måske god forstår.. Men nu hvor det er gjort, ser der bare SÅ godt ud. Det er væggen, som vores TV står op ad, så det er ikke så distraherende, men det skaber et utrolig lækkert spil, som jeg virkelig er vild med. Prøv det, hvis du tør!

 

Tip 2: Gå i genbrug og find gamle antikviteter

Hvis der er noget, jeg elsker, så er det de hjem, hvor alle tingene har en historie. En flot lysestage, en sjov lampe eller et unikt møbel. Man ser det meget sjældent nu om dage, hvilket jeg synes er en kæmpe skam! Du kan dog nemt selv finde sjove og flotte ting, hvis du blot hopper ned i den lokale genbrug. Du finder det måske ikke første gang, men de er der. Jeg fandt for eksempel min ynglingslampe. Den fik jeg til en flad 10’er. Et sandt fund som jeg ikke har set andre steder.

 

Tip 3: Roker rundt på dine møbler

Hvis du synes, at dit hjem er ved at være lidt kedeligt, er det måske fordi, at det altid har set sådan ud. Prøv at rokere rundt på dine møbler. Det bliver næsten til et helt nyt hjem. Måske tager det en dags arbejde, men det bliver bare lidt sjovere at komme hjem til noget anderledes.

 

Har du nogle sjove eller smarte tips? Så hold dig ikke tilbage for at dele dem. Så an vi alle blive inspireret af hinanden, og så vil jeg tilføje de bedst tips løbende.  Det var alt hvad jeg havde for denne omgang. Klik dig rundt på siden og få mere inspiration. Hej hej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *