Én tunika – tre looks

Comments (0) Mode

Tunikaen er en højtelsket klassiker hos mange – og ikke uden grund. Den er perfekt til et feminint look, skøn at have på, og findes i mange flotte farver og mønstre, så du let kan skabe din egen personlige stil. Det allerbedste ved tunikaen er dog, at du kan bruge den til alt lige fra en afslappet dag på stranden til en frokostaftale med veninderne på café og en festlig lejlighed med gode venner om aftenen.

 

Her kan du få inspiration til, hvordan du med få elementer og det rette tilbehør lynhurtigt kan dresse tunikaen op eller ned til tre vidt forskellige looks.

 

  1. Afslappet sommerstil

På en dejlig sommerdag, hvor solen skinner fra en skyfri himmel, er det ideelt at trække i den florlette tunika og bare bruge den, som den er – uanset om du er på stranden, i sommerhuset eller bare tuller rundt i byen. Med sin løse pasform er den nemlig yderst behagelig at have på, og trænger du til en pause fra solens stråler, kan du sagtens vælge en langærmet af slagsen. Det luftige stof virker bare dejligt svalende på solvarm hud. Sæt et par flade sandaler og et par store solbriller til for et afslappet og stilrent sommerlook.

 

  1. Smart frokostlook

Har du en hyggelig frokostaftale på en fortovscafé med veninderne, er tunikaen også det ideelle valg til et smart frokostlook. Alt efter dit humør kan du vælge en tunika med flotte mønstre og sprudlende farver eller trække i en mere afdæmpet af slagsen i klassiske farver som sort eller mørkeblå. Sæt et par smarte, smalle capribukser til, og tag en tynd cardigan over armen, så er du forberedt, hvis der lige skulle komme en sky for solen, mens I sidder og spiser.

 

  1. Festligt aftenoutfit

Står den på en god middag og lækre cocktails om aftenen, eller er du inviteret til en skøn havefest, kan du gøre din tunika festklar på et splitsekund. Sæt bare et par høje hæle og et smukt mønstret tørklæde til – eller pynt med en fin halskæde, så er du klar til at gå festligt ud i sommernatten uden at være alt for fin. Endelig kan en elegant kort jakke også være god som prikken over i’et, især når det bliver køligere ud på de små timer.

 

Er du klar til at finde din nye yndlingstunika? Følg linket her, og gå på opdagelse i det store udvalg af smarte tunikaer.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *