En praktisk og billig nøglesnor kan se godt ud

Comments (0) Mode

Billig nøglesnor

Vi lever i en verden, hvor det virkelig er blevet en nødvendighed for store virksomheder at brande sig korrekt, hvis de ønsker at øge deres kundegruppe. Derfor er rigtig mange producentvirksomheder også begyndt at tilbyde en lang række produkter med virksomhedens logo på, således at virksomheden skaber reklame gennem de mennesker, der anvender reklameprodukterne. Men når der er så mange forskellige reklameprodukter, hvilke bør man så som virksomhed vælge at få produceret? Et godt bud er praktiske og billige nøglesnore – også kendt som keyhangers.

Billige nøglesnore behøver ikke se billige ud

En nøglesnor bæres ofte om halsen, og for enden er der en krog, hvor medarbejderkort, nøgleringe eller lignende er placeret. Nogle bærer også deres telefon i en nøglesnor, hvor der for enden hænger en holder til telefonen. Og netop det, at en billig nøglesnor har mange formål, gør også, at nøglesnore anvendes af et bredt publikum. Og hvis mange anvender dine reklameprodukter, så får din virksomhed også automatisk mere reklame. Derfor kan det være en rigtig god idé at vælge nøglesnore som reklameprodukt – dels fordi de er effektive, og dels fordi de kan være ret billige at producere. Faktisk producerer nogle producenter nøglesnore helt ned i en pris af omkring 2 kr. + moms. Dvs. at du faktisk kan producere 5.000 nøglesnore og dele ud på gaden, og så har du lige skaffet dig selv begyndende viral markedsføring for 10.000 kr.

Men hvis man vælger så billige nøglesnore, så ligner de vel også noget billigt skrammel? Det behøver det faktisk slet ikke at gøre. Der findes nemlig producenter, hvor selv de billige nøglesnore er produceret, så de er glatte og fintvævet. Og skal man have produceret i mere end 4 farver, kan en sådanne glat og fintvævet nøglesnor være rigtig smart, da de enkelte farver fremstår mere nuancerede på en glat flade.

Hvad nu hvis du ønsker tilbehør til nøglesnorene?

Den meget lave pris, der tidligere blev nævnt er ganske vidst kun for selve nøglesnoren, men hvis du går på jagt blandt de virksomheder, der tilbyder reklameprodukter, så vil du opdage, at du hos nogle af producenterne kan vælge diverse tilbehør til dine nøglesnore til billige priser.

Nogle af de populære tilbehørsmuligheder er at udskifte karabinhagen i plastik med en tilsvarende i metal. Nogle vælger at få monteret mobilsnore, så keyhangeren kan bruges til det, som folk nok bruger allermest – nemlig deres mobiltelefon. Du kan også få kortholdere eller sågar yoyoer monteret i dine keyhangers. Der er altså et rigtig bredt udvalg, når du skal på jagt efter dit næste reklameprodukt.

Vælger du den rette leverandør, vil du også opleve at, jo flere nøglesnore du bestiller, jo billigere får du det også. Så hvis din virksomhed fx skal på 2 eller 3 events henover året, så overvej at bestille nøglesnore til alle events samtidig, så du på den måde får den allerbedste pris. En krone sparet er jo en krone tjent, som man siger. Nøglesnore har rigtig mange formål, og du vil derfor få rigtig meget reklame gennem en sådanne investering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *