En flot herrepung eller en praktisk kortholder?

Comments (0) Mode

herrepung

Jagten på den perfekte herrepung kan være lang og hektisk. For hvordan finder du ud af, hvilken herrepung du skal købe til dig selv eller til en mand? Valget står tit mellem en klassisk herrepung eller en kortholder. Herunder kan du læse om, hvorfor en kortholder oftest er et bedre valg end en herrepung.

Kortholderen passer til enhver mand

En kortholder er elegant og enkel i sit design, oftest ensfarvet, hvilket passer til enhver mand, uanset hans stil eller præferencer. En kortholder kan nærmest siges at være ’prototypen’ eller ’skelettet’ af en pung, da alle overflødige rum er fjernet fra kortholderen, så der kun er plads til det nødvendige.

I dag anvender langt de fleste deres kort ved betaling. Takket være kortholderens design vil du nemt og hurtigt kunne finde kortet frem, når du f.eks. skal betale for en vare i en butik. En kortholder sparer dig altså for noget tid. Hvis du har en stor herrepung nu og overvejer at få en kortholder i stedet, vil du automatisk blive nødt til at rydde ud i din gamle pung. En kortholder vil altså være med til at overskueliggøre indholdet i din pung og gøre, at du ikke gemmer på gamle, ligegyldige kvitteringer eller lignende, som normalt kan være en tendens hos folk, der har en større pung.

Sidst men ikke mindst er kortholderen super praktisk, da den ikke fylder særlig meget. Dette betyder, at du kan have en kortholder i bukse- eller jakkelommen, når du er på farten. Alt i alt er en kortholder en super løsning for alle mænd, og du kommer til at have glæde af den i mange år.

En trendy kortholder i læder eller skind

Hvis du vil sikre dig at gøre et køb, som aldrig går af møde, skal du anskaffe dig en kortholder i læder eller skind. En kortholder i sort læder er både tidløs og moderigtig.

Skind og læder er nogle fantastiske materialer til en kortholder, da de er slidstærke og holder sig flotte i mange år. Med tiden vil begge materialer patinere. Som regel er både skind og læder imprægneret på forhånd, og ellers kan du gøre din kortholder en lille tjeneste ved at smøre den ind i et tyndt lag læderfedt efter noget tids brug.

Kortholdere i skind og læder kan også fås i mange andre farver end sort. Hvis du stadig er på udkig efter en klassisk og minimalistisk pung, men ikke er til det sorte look, kan du som regel også få læderkortholdere i mørkeblå, mørkegrøn og grå.

Kreditkort vs. kontanter

Hvis du er en mand, eller hvis du skal give en kortholder til en mand, som også kan lide at have kontanter på sig, så frygt ej. Der findes naturligvis forskellige kortholdere, hvor nogle har flere rum indbygget, mens andre kun har få rum indbygget. Nogle kortholdere har et lille rum med plads til kontanter, men det betyder ikke, at kortholderen minder om en klassisk herrepung. Kortholderen vil stadig være mindre og nemmere at have med og på sig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *