Det perfekte julefrokostoutfit til store piger

Comments (0) Mode

 

Julen er over os, og med julen følger julefrokosterne – julefrokoster med en masse hyggelige timer. Hvert år er der nye julefrokoster, og hvert år rammer tøjkrisen som en meteor, vi ikke havde forventet – for hvad skal du nu tage på i år? Selvom vi har haft 12 måneder til at forberede os i, er det som om, vi ikke rigtig lærer noget af det. Vi gør det igen – år efter år – glemmer at tænke på julefrokostoutfittet, før julefrokosten står for døren, og det næsten er for sent. Hvis du så ovenikøbet nærmere er en størrelse X-large end en størrelse X-small, så ved du, hvor svært det kan være at finde et perfekt outfit inden for en kort tidsramme – for der findes bare ikke et lige så stort udvalg. Herunder får du dog nogle tips til, hvor du kan finde det helt perfekte julefrokostoutfit, hvis du ikke passer en almindelig størrelse Medium.

Tøjet har hovedrollen

Det vigtigste ved ethvert outfit er tøjet – det er det, der er mest iøjnefaldende, og det er det, der skal få dig til at føle dig godt tilpas. At du føler dig godt tilpas i tøjet, er det vigtigste. Du skal føle, at tøjet er som syet til netop dig. Det kan være svært, hvis du er en stor pige, fordi der altid er noget, der strammer et eller andet sted. Dog er Zizzi kommet på banen med et stort udvalg af smart tøj, som kan passes af alle – primært dem, der bruger større størrelser end Large. Du kan se stort udvalg her af tøj til alle former og faconer.

Til julefrokosterne må du gerne gå planken ud, når det kommer til tøj – du må gerne gå efter noget, du normalt ikke vil gå efter; noget som har en wow-effekt! Sort, guld, rødt og alt med glimmer er nøgleordene til et perfekt julefrokostoutfit.

Find danseskoene frem

Skoene spiller også en vigtig rolle, når det kommer til det helt rigtige outfit. Du skal kunne holde ud at gå i de samme sko hele aftenen – hvorfor det er vigtigt, du finder nogle sko, der er behagelige. Det gælder ikke om at finde de sko med den højeste hæl – det gælder om at finde nogle sko, der passer til dig og dit tøj. Er du i tvivl, går du næsten aldrig galt i byen med et par sorte støvletter.

Færdiggør looket med accessories

Accessories sætter prikken over i’et på dit outfit. Med smykker kan du give dit outfit det udtryk, du ønsker. Du kan finde feminine og elegante smykker eller mere rå og specielle smykker – det er op til dig og din stil. Smykker færdiggør looket og får dig til at fremstå fuldstændig klar til en god julefrokost. Smykker er nemme at tage på og de kræver ikke meget – men de betyder meget for dit outfit. Hvis du er på jagt efter de perfekte smykker til julefrokosten, kan du se mere her.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *