Derfor har babys beklædning betydning for den motoriske udvikling

Comments (0) børnetøj

babytøj

Vi kan ikke komme udenom det – sommeren er forbi, og vi skal til at pakke de små bedre ind. Mens det har været varmt, har baby kunnet bevæge sig rundt med bare ben og tæer, men i takt med at varmegraderne falder, er der brug for mere tøj på de små størrelser.

Det kan ikke undgås, at den øgede mængde tøj indskrænker børnenes bevægelsesfrihed, og kan have en betydning for den motoriske udvikling.

Mange har i dag træ- og flisegulve i deres hus/lejlighed, og ikke mange har gulvtæpper som førhen. Dette betyder, at gulvene er mere glatte, og at de små kan have svært ved at stå fast. Den motoriske udvikling kommer heraf igen på prøve.

Firmaet Gobabygo har prøvet at imødekomme ovenstående problematikker ved at udvikle tøj i form af strømper og benklæder, der kan fjerne de nævnte udfordringer og fremme børns motoriske udvikling. Produkternes egenskaber er, at de er skridsikre, moderne og lavet i sunde materialer.

Gobaygo forhandles i de fleste børnetøjsbutikker, ligesom de kan købes online. Du kan fx erhverve dig alle tænkelige produkter fra Gobabygo hos smallfashion.dk. Denne onlinebutik forhandler moderigtigt kvalitetstøj til babyer og større børn.

Gobabygo hvis dit barn skal lære at kravle

Det første store vendepunkt for en baby, samt forældre, er når baby lærer at kravle. Når dette sker bliver det tydeligt, at baby for alvor er ved at udvikle sig til et rigtigt lille barn, der nu selv kan bevæge sig rundt.

For at støtte denne udvikling er strømper, strømpebukser og knæbeskyttere fra Gobabygo et godt valg. Disse produkter har skridsikre dutter, der gør at baby bedre kan komme frem. Der er nemlig ikke noget mere frustrerende, for den lille der gerne vil fremad på knæene, men som bliver ved med at glide ud med benene, fordi bukserne er for glatte på gulvet. Ligeledes vil knæbeskytterne beskytte de små knæ mod slid, når han/hun bevæger sig rundt.

Gobabygo hvis dit barn skal lære at gå

Når dit barn bliver lidt større, og vil begynde at gå, tager den motoriske udvikling rigtig form, og der er nu ikke meget baby tilbage i det lille barn. Her bliver sikkerheden meget vigtig, da den lille hurtigt kan komme til skade ved faldulykker. Baby kan ikke konsekvensberegne og vil ofte kaste sig ud i situationer med uoverskuelige udsigter. Dette sker fordi baby gerne vil frem i verden, og er nysgerrig på, at lære den svære proces det er at gå.

Her er GobabyGo’s strømper og strømpebukser med skridsikre dutter fortsat et godt valg. Disse støtter barnet i at stå fast på gulvet, så det undgår at falde, ligesom de i starten hjælper barnet til nemmere og hurtigere at komme på benene, fordi han/hun står fast.

Gobabygo til det lidt større barn

Selv til de lidt større børn, der for længst har lært at kravle og gå, er Gobabygos produkter relevante og anvendelige. Strømerne og strømpebukserne hjælper med til at barnet står bedre fast, og ikke glider ved fx løb. Derudover kan knæbeskytterne bruges til, foruden fortsat at beskytte knæene, at undgå for meget slitage på tøjet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *