De bedste smykketips

Comments (0) Mode

Smykker er noget af det, som passer ind i enhver garderobe. Det er noget af det, som alle skal have, hvis de vil krydre lidt på deres outfits. Det er også en måde, hvorpå du kan ændre dine outfits på en miljøbevidst måde, da du kan gøre rigtigt meget med dem.

Hvis du køber smykker, der er markante, så kan de gøre en stor forskel, men selv de mindste detaljer vil blive bemærket af nogen – og især af dig selv.

Men hvilke smykker skal du bruge til hvilke outfits? Og hvilken type skal du købe? Alt det kan du læse meget mere om her.

Det rette smykke til forskellige outfits

Smykker kan som sagt gøre en stor forskel for dit outfit. Det gælder både, hvis du har et larmende outfit på med mange farver og mønstre, men det gælder også, hvis du har en utroligt simpel kjole på. Det handler blot om at finde de helt rigtige smykker.

Til det larmende outfit kan du med fordel lade de larmende smykker blive liggende på hylden – som de siger i Paris: ”Less is more”. Mindre er mere. Hvis dit tøj larmer, så tag de simple smykker eller lad dem blive liggende på hylden.

Har du til gengæld valgt et klassisk, simpelt og enkelt outfit, så kan du ændre udtrykket utroligt meget ved blot at ændre dine smykker. Det er her, at smykkerne spiller den helt store rolle i dit udtryk, og det er her, hvor du kan gøre den største forskel med dem.

Skift mellem larmende og enkle smykker alt efter dit humør og se selv hvordan udtrykket ændrer sig – i virkeligheden gælder dette til begge typer, da det grundlæggende set handler om at lege med det og finde sin egen stil.

Hvilken type smykke skal du vælge?

Når du køber smykker, kan du til gengæld spare lidt penge ved ikke blot at købe alle typer – især hvis du har en bestemt stil. Når du køber smykker, er der nemlig forskellige typer og ofte passer de forskellige typer til en bestem stil, der kan inddeles på samme måde.

Først og fremmest er der tale om de klassiske smykker. Dette er smykkerne, der passer til ethvert outfit, ethvert årti, enhver lejlighed og faktisk også enhver aldersgruppe. Dog passer det ikke nødvendigvis til enhver stil.

Modsat de klassiske smykker ses de moderne smykker. Dette er smykkerne, som du ser på de sociale medier – de smykker, der trender. Disse er ikke tidløse på samme måde, men til gengæld så kan de noget helt særligt og de gør noget helt særligt ved de trendy outfits, da de jo passer helt ideelt til disse.

Men igen – det handler om at lege med det, så hvis du vil mikse og matche, så kan det også give et helt særligt udtryk, der blot gør dig lidt mere unik.

Hvis du vil se et stort udvalg af begge dele, så kan du kigge her, og finde lige netop den stil, som du foretrækker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *