Danske House Doctor laver lækre og unikke ting til hjemmet

Comments (0) Livsstil

Er det på tide med nyt interiør til hjemmet, kan det være en idé at gå efter et stilrent look og dansk kvalitet og design. Det danske mærke House Doctor producerer interiør, der emmer af eksklusivitet og god stil, og et køb herfra vil stilmæssigt vare i lang tid.

Ofte, når man køber produkter til hjemmet, ændrer man stil i løbet af kort tid, og derfor kan det langsigtet være en dyr fornøjelse. Hvis man derimod investerer i kvalitetsdesign til hjemmet, får man et produkt, der holder længere, og som kan gå på tværs af modens planmæssige skift.

Vælg klassisk form og farve

Når man skal gå efter et eksklusivt og stilrent look til indretningen, er materialer som glas og træ at foretrække. Farver som sølv, grå, hvid og sort kan altid kombineres og derfor bør produktet være inden for denne farvepalet. Skal man vælge et spejl til badeværelset, soveværelset eller stuen, bør man gå uden om atypiske og asymmetriske former og gå efter et klassisk kvadratformet eller rundt spejl. Et House Doctor spejl kombinerer de enkle farver og den unikke, dog stilrene udformning og kan derfor bruges som kerneelement i indretningen.

Giv liv med farvestrålende puder og tæpper

Når man i sine kerneelementer går efter klassiske farver, har man lov til at skeje ud i resten af sine elementer i boligen, og forhindre at hjemmet virker koldt og upersonligt. Derfor kan man vælge tæpper og puder i farver, som udstråler liv. Det man skal være opmærksom på, er at man ofte bliver fristet af puder med mange mønstre og altså ender med at sætte flere mønstrede puder sammen. Det kan ofte virke rodet, så man bør derfor vælge farver i samme nuancer eller kombinere en mønstret pude med afdæmpede farver.

Forskellige udformninger til forskellig brug

House Doctor puder er sofistikerede og elegante og kan bruges i langt de fleste hjem, da deres produkter er holdt i nuancer og materialer, der kan kombineres med det man har stående i sin egen lejlighed eller i huset. Puderne kommer i forskellige former, både kvadratiske og aflange. Man kan vælge at placere kvadratiske puder i sofaen og lægge rektangulære puder ved hovedgærdet af sengen og dermed skabe et forskelligt udtryk med puderne udelukkende ved hjælp af udformningen.

Puderne fra House Doctor kommer også i forskelligt materiale, nogle betrukket med bomuld og andre med velour. Mange af puderne er utroligt unikke, noget som kendetegner House Doctor som brand. Pudernes unikke design og almene appel gør, at de falder i de flestes smag og kan bruges i en enkelt stol eller pryde hele sofarækken.

Produkterne fra House Doctor er altså et utrolig klogt valg, hvis man går efter elementer til hjemmet, der ikke går af mode inden for 5 år, og produkterne kan på grund af farvevalg og udformning kombineres med det urbane lejlighedsliv, det stilrene parcelhus eller det sprælske sommerhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *