Adidas by Stella McCartney

Comments (0) Livsstil, Mode

Adidas by Stella McCartney

Den berømte designer Stella McCartney fusionerede med sportstøjsgiganten Adidas om at skabe moderigtigt sportstøj. Det er nu 10 år siden, at de lavede deres første collaboration. I den anledning har de sammen skabt den ultimative jubilæumskollektion.

 

Stjernen i familen

Ja, hun er i familie med Paul McCartney. Faktisk er hun hans datter. Nu 43 år gammel, er Stella McCartney stadig på toppen af modeverdenen. Hun er af engelsk oprindelse, og fik sit gennembrud med eget mærke i 2001. Nu har hun over 17 butikker verden over, i nogle af de fedeste byer som New York, London, Los Angeles og Paris. Udover tøj designer hun også lingeri og har en parfume med sit navn på.

I starten af sin karriere designede hun mest tøj til andre stjerner og til deres tournéer. Hun blev hurtigt etableret som en dygtig designer, og fusionerede først med Adidas, og senere H&M, Disney og den amerikanske varehusgigant Target.

 

Sportstøjsmogul

I 2004 ville McCartney udvide sin horisont. Hun ville udfordres, og hun ville på dybt vand. Dog varede det ikke længe, før hun følte sig godt tilpas i sportens verden. Hensigten med hendes kollektion er enkel – at skabe moderigtigt sportstøj som kvinder kan føle sig godt tilpas i. McCartney har nu taget den så langt, at hun er på sit 10. år ved Adidas, og nu designer sportstøj til alle sportsgrene som løb, yoga, tennis, svømning og golf. Derudover er hun Team Storbritanniens kreative direktør, og designer deres OL-dragter for Adidas, både i de Olympiske Lege og de Paraolympiske Lege.

 

Motivation

I 2014 var jeg i USA. Min mission da et 3 uger langt ophold var ved at slutte: Find de perfekte sneakers. En sen aften i Las Vegas snubler jeg ind i en Adidasbutik, og finder de lækreste sko, som jeg aldrig havde set før. Hverken i Guds eget land eller i Danmark. Et par minutter senere er jeg 200 dollars fattigere, men beriget med et par smukke, nye sko. Sådan opdagede jeg kollektionen. Glad var jeg, for jeg vidste, at når jeg vendte hjem til Danmark, ville det være med et par sko, som ingen andre havde. Og det skete. Nu, næsten et år senere, kunne kollektionen ikke holde sig væk fra Danmark mere. Den forhandles i hvert fald i Salling – dog nu til min store glæde. Det var det tøj, der fik mig ned i fitnesscenteret. No doubt. Hvis et par dødlækre tights eller et par fantastiske sko ikke kan få en op på løbebåndet, så ved jeg ikke, hvad kan.

 

10 år og stadig på toppen

’Join festen’ – det er, hvad der står, på Adidas’ hjemmeside under McCartneys kollektion. Dette år markerer et helt årtis samarbejde. Og mon ikke det har været en fest? En lang og til tider benhård fest. For at fejre det har de sammen kreeret den flotteste kollektion i et bredt farvespektrum, med mange forskellige items. Jeg er helt forelsket i den røde og den mintgrønne del af kollektionen. Så mangler du noget at fejre? Eller vil du bare fejre Stella x Adidas jubilæet? Så anskaf dig lidt fra kollektionen. Du vil ikke fortryde det. Skål til Stella og skål til Adidas. Tillykke med 10 års fantastisk samarbejde.

 

Kollektionen kan fås på www.adidas.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *