3 tips: Få råd til at købe flere modestyles fra Valentino

Comments (0) Mode

Valentino er et modemærke, som langt størstedelen af alle moderne kvinder kender til. Valentino Garavani stiftede i 1960 virksomheden, som voksede sig større, end stifteren havde turde håbe på. Valentino er i dag kendt som et af de mest ikoniske modehuse i verden.

 

Den italienske designer, Valentino Garavani, blev først og fremmest kendt for sine røde kjoler, som blev et stort hit. Den røde farve blev senere et af mærkets kendetegn, selvom det ikke er en farve, som dominerer de nyeste kollektioner.

 

Maria Grazia Chiuri og Pierpaolo Piccioli har siden 2008 fungeret som mærkets kreative direktører – en opgave som de har løftet til perfektion. Valentino er et mærke, som alle elsker og beundrer, men hvordan får du råd til at købe flere modestyles fra det italienske brand?

 

1.     Besøg en prisvenlig online forhandler

 

Valentino er desværre ikke et mærke, du kan finde på alle danske webshops, men der findes heldigvis en håndfuld online forhandlere af mærket. Du bliver i den forbindelse anbefalet at finde en prisvenlig online forhandler, hvor du kan spare penge på de eftertragtede modestyles.

 

Hvad enten du er på udkig efter nye sko, tasker, armbånd eller handsker, så kan du købe det hele på nettet, hvor priserne er ganske overkommelige. Det er ikke en selvfølge, at man kan spare penge ved at handle online, men der er som regel mange penge at spare. Du kan eventuelt sammenligne priser, hvis du vil være sikker på at finde den billigste forhandler.

 

Denne webshop har bl.a. Valentino.

 

2.     Spar penge på andre områder

 

Det er aldrig hensigtsmæssigt at bruge flere penge, end man har til rådighed, hvorfor du bør være dygtig til at prioritere dine penge. Hvis det er vigtigt for dig at eje det rigtige tøj, de rigtige sko og de rigtige tasker, så skal du naturligvis prioritere det.

 

Valentino er et kendt designermærke, hvorfor prisen befinder sig i den høje ende af skalaen. Skal du have råd til flere modestyles fra mærket, så kan du forsøge at spare penge på andre områder – f.eks. rejser, cafébesøg eller noget helt tredje.

 

3.     Sælg dine brugte modestyles

 

Der er ingen grund til at have skabet fyldt op med modestyles, som man aldrig får brugt, hvorfor du bør sælge de styles, som du ikke længere bruger. Valentino er et af de brands, som står i høj kurs blandt danske kvinder, hvorfor det er nemt at sælge styles fra dette brand.

 

Sælger du dine brugte modestyles, så kan du hurtigt indkassere en god sum penge, som du kan bruge på nye items til din garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *